1. MAJ u Umagu ( ISTRA )- Istra sa obilaskom Rovinja , Poreca i Trsta
OPIS

                             UMAG- TRST-PIRAN-POREC -ROVINJ

                                                          TERMIN: 28.04-02.05.2017

 

                                                                 3 NOCENJA SA PREVOZOM

Najpopularnije istarsko letovalište je postalo pravo »party place to be«. Party doktori su Umagu dodelili naziv najbolje  party destinacije, gde je provod zagarantovan i siguran! Ove godine pored gostiju iz Italije i Slovenije biće prisutni i srpski turisti  koji ce sa svojim evropskim vršnjacima uživati uz fenomenalne zvuke! Nekoliko Dj-eva iz regiona. Pool Party, dnevne i noćne vragolije sa Party sestrama na plaži. Da li ste spremni za PRVOMAJSKU PARTY BOMBU?

Pored zagarantovanog provoda obezbedili smo za Vas i obilaske prelepih istarskih gradova. Poreca, Rovinja, Pirana i odlaska do uvek atarktivnog i popularnog soping grada Trsta.

PROGRAM PUTOVANJA: 
1. dan - 28.04.2017 – PETAK
Polazak iz Beograda sa parkinga OTC "Buvljak" u 23:00, skup putnika je polasata ranije. Noćna vožnja kroz Srbiju i Hrvatsku sa usputnim zadrzavanjima radi granicnih formalnosti i redovnih pauza za odmor.
2. dan - 29.04.2017- SUBOTA
Dolazak u Umag u ranim jutarnjim casovima. Obilazak grada i slobodno vreme. Polazak u dogovoreno vreme uz usputnu pauzu kod marketa Konzum za kupovinu namirnica koje su nam potrebne za naredna 3 dana u apartmanima. Smeštaj u apartmane od 14:00. Dočekaće Vas naša ekipa, koja će Vas smestiti u aparmane i uz piće dobrodošlice predstaviti program. Posle odmora svi se nalazimo u beach bar-u Gold Fish. Slobodno vreme. Uveče nas očekuje zabava u kampu Kanegra (open air party) uz zvuke elektronske muzike. Za muziku će biti zaduzeni Supra DJ resident (Josh Somem). Noćenje.
3. dan - 30.04.2017 - NEDELJA
Posle kasnog buđenja biće organizovan turnir u odbojci na pesku - Beach Volley. Za sve one koji bi preko dana skoknuli do Trsta u shopping i razgledanje biće organizovan fakultativni izlet. Takodje, odlazimo i do prelepog primorskog mesta Piran. Uveče nas očekuje odlazak do Kanegra kampa na koncert DJ(iznenadjenje). Žurka do jutra! Noćenje.
4. dan - 01.05.2017 - PONEDELJAK
Jutro bismo započeli sa dobrom kafom, apartman sa najboljom kafom dobija nagradu! Zatim nastavljamo sa dnevnim aktivnostima: Beach Volley,sportske igre, vodeni skuteri…Za one koji bi da obidju Porec i Rovinj organizovan je fakultativni izlet u ova dva prelepa Istarska grada. U već poznatom ritmu uveče nas očekuje oproštajna žurka sa novom temom i novom energijom – noć gde sve maske padaju...  Noćenje.

5. dan - 02.05.2017 - UTORAK
Posle buđenja sledi lagano opuštanje na plaži do polaska u Beograd. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima..

CENA ARANŽMANA: 79 EUR

CENA ARANZMANA ZA PUTNIKE SA PARTY KARTICOM KAO I ON-LINE REZERVACIJE (UPLATE U CELOSTI): JE 55 EURA.

 

                                         

ONLINE REZERVACIJE

Plaćanje se vrši po prodajnom kursu  Banke Inteza na dan uplat


CENOVNIK 2017

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

Smeštaj u apartmanima Sol Polynesia, Kanegra (3,4 krevetni) ili Savudrija na bazi 3 noćenja.

Troškovi kompletne organizacija putovanja

Usluge vodiča i vođstva puta

Prevoz modernim turistickim autobusima (KLIMA, TV, VIDEO..)

CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

-DOPLATA ZA 1/2 SOBU JE 30 E ZA SVA 3 DANA PO APARTMANU.

Fakultativni izleti:

- Trst i Piran  20 evra,

- Porec i Rovinj  25 eura (minimum za realizaciju izleta je 35 prijavljenih putnika, moguće je realizovati izlete i uz manji broj prijavljenih putnika uz njihovu saglasnost za korekciju cene),

PAKET OBA IZLETA ZA AVANSNE UPLATE U AGENCIJI 40 E

- Ulaznice za žurke  ( 20 EURA paket za sva tri dana sa uracunatim prevozom do kampa Kanegra ukoliko smestaj ne bude u Kanegri),

- Putno zdravstveno osiguranje 5 € po osobi u dinarskoj protivvrednosti po kursu na dan uplate,

- Individualni troškovi putnika,

UKOLIKO PUTNICI KORISTE SAMO PREVOZ CENA JE 45 E UZ OBAVEZNU KUPOVINU NARUKVICE ZA ZURKE (AVANSNA UPLATA U AGENCIJI)

PARTY NARUKVICA: 
PARTY NARUKVICA (IZNOSI SAMO 20 EVRA) ili PAKET IZLETA (TRST, PIRAN, POREC, ROVINJ- 40 EURA) JE OBAVEZAN ZA SVE PUTNIKE KOJI SVOJU REZERVACIJU VRSE PREKO KUPONA 

Tacan Line-up (izvodjaci) ce biti objavljen 15 dana pred put.

Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja u smislu promene redosleda pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti. Organizator putovanja može povećati ugovorenu cenu ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u cenama hotela, tarifama prevoznika, poremećaja i promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga

PROGRAM RADJEN NA BAZI 65 PUNOPLATEŽNIH PUTNIKA 
Agencija zadržava pravo otkaza aranžmana u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika najkasnije do 5 dana pred polazak na putovanje.
Uz aranzman vaze Opsti uslovi putovanja TA ”PARTY TRAVEL” Cumiceva 2, lok 139, Beograd   
CENOVNIK BR. 1 OD 02.01.2017.