BEC - BRATISLAVA - PRAG - DREZDEN JESEN 2017
OPIS

AUTOBUSOM


                                           TERMINI:  25.10-30.10.2017, 22.11-27.11.2017, 21.03-26.03.2018


 6 dana/ 3 noci

BEC- Bilo da ste u ovom gradu prvi put ili se vraćate po ko zna koji put, on ce Vas opet očarati i ponovo ćete uživati u fascinantnoj privlačnosti ovoga grada.
Katedrala Sv. Stefana u kojoj se venčao čuveni kompozitor Mocart, veličanstveni spomenici na Ringu, vrtovi palate Belvedere, dvorac Schönbrunn, Mariahilfer ili Kärtner Strasse su samo deo znamenitosti koje ovaj gard može da ponudi.Dok budete sedeli  u nekom kafeu i uz zvuke Strausovog valcera uzivali u duhu aristokratije,vratite se u proslost i osetite zivot austrougarskih vladara...
BRATISLAVA-Prestonica Slovacke,grad u kome su se krunisali jedanaest austrougarskih  kraljica i kraljeva...grad kipova,grad u kome cete se osetiti kao da je vreme stalo...proverite zasto je to tako!
PRAG-magicni grad,grad stotinu tornjeva..Grad najvece istorijske vrednosti sa dugom tradicijom...Nastao je i razvijao se na raskrsnici puteva u srcu Evrope. Prag je glavni privredni, ekonomski i kulturni centar Češke Republike. Istorijski centar grada je pod zaštitom UNESCO-a. U svojim delima Prag su opisali mnogi umetnici iz različitih epoha kao što su Bedžih Smetana, Antonjin Dvoržak i Franc Kafka, a njegovim ulicama su se šetali Mocart, Ajnštajn i Nikola Tesla. Vreme je da se njegovim ulicama prošetate i Vi!

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan (sreda) BEOGRAD - Polazak autobusa iz Beograda u 22:00h sa parkinga preko puta OTC , Blok 42 (Novi Beograd). Lagana vožnja prema granici sa Mađarskom uz usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja kroz Mađarsku i Slovačku sa pauzama za odmor.
2. dan(cetvrtak) BEC-BRATISLAVADolazak u Bec u jutarnjim casovima..Panoramsko razgledanje (iz autobusa):  Ring, Opera, Hofburg, Trg Marije Terezije, Parlament, Rathaus (jedna od najlepših Gradskih kuća u Evropi), Univerzitet, Burg Teatar, Katedrala Sv. Stefana, Kunsthaus, Belvedere. Povratak u istorijski centar Beča i šetnja do Štefanove katedrale a zatim slobodno vreme za individualna razgledanja i šetnju čuvenom Kerntner ulicom (glavnom trgovačkom i pešačkom ulicom). Mogucnost fakultativnog odlaska na razgledanje dvorca Senbrun.Slobodno vreme za individualne aktivnosti.Poslepodnevno opustanje  na dunavskm tornju(fakultativni izlet) i uzivanje u prelepom pogledu na Bec I okolinu.Nastavak puta ka Bratislavi.Smestaj u hotel. Nocenje.
3. dan(petak) BRATISLAVA-PRAGDorucak. Napustanje hotela.Razgledanje Bratislave u pratnji vodica: Bratislavska tvrdjava,Glavni Trg, Pozoriste, Katedrala Sv. Martina, Mihaljska Kula… Nastavak puta ka Pragu.Dolazak u Prag u popodnevnim casovima. Odlazak na razgledanje Hradčana uz pratnju stručnog vodiča. Najtoplije preporučujemo udobnu obuću jer, srce starog Praga obilazimo pešice. Prolazimo pored Strahovskog manastira u kom je čuvena biblioteka, prelepe Loretanske crkve, Praškog dvorca Hrad, ući ćemo u katedralu Sv. Vita, stare kraljevske palate, bazilike Sv. Đorđa, i ukoliko grupa želi proći kroz Zlatnu ulicu i po izlasku iz zidina videti Prag kao na dlanu. Lagano ćemo otići do Karlovog mosta da pri samom početku mosta bacimo pogled na našu ambasadu a zatim se upoznamo sa statuama Karlovog mosta. Na sredini mosta pridružićemo se milionima turista i zamisliti želju zagledani u Vltavu, a onda nastaviti prema starom jezgru Praga i do Staromestskih namesti sa čuvenim astronomskim satom Orloj. Smeštaj u hotel. Noćenje. 
4.dan (subota) PRAG – DREZDEN(fakultativno) Doručak. Polazak za Drezden sa stručnim lokalnim vodičem na srpskom jeziku i po dolasku slobodno vreme za upoznavanje sa baroknim građevinama ovog grada:Brilova terasa,Frauenkirhe,Hofkirhe,palata Cvinger,Semper opera…. Povratak u Prag. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.. Preporučujemo i fakultativni odlazak na večeru u neku od čuvenih praških pivnica,ili fakultativnu voznju brodom…zaplovimo Vltavom uz zvuke Smetanine Otadzbine,I upoznajmo magicni Prag nocu…. Noćenje.
5. dan(nedelja) PRAG– KARLOVE VARI (fakultativno)-BEOGRAD Doručak. Napuštanje hotela i slobodno vreme do polaska za Beograd ili fakultativni odlazak u Karlove Vari uz usputnu pauzu u Kruševicama gde možete probati poznato pivo ili kupiti suvenire. Po dolasku u Karlove Vari obilazak čuvene banje i njenih kolonada a zatim slobodno vreme za individualna razgledanja i šetnju. Povratak u Prag i slobodno vreme do polaska za Beograd. Lagana vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe i za obavljanje graničnih formalnosti.

6.dan  (ponedeljak) BEOGRAD Dolazak u Beograd u podnevnim satima.

CENOVNIK 2017

CENA ARANŽMANA: 89 € 

CENA ARANZMANA ZA PUTNIKE SA PARTY KARTICOM I ONLINE REZERVACIJE(UPLATE U CELOSTI) JE 79

ONLINE REZERVACIJE


Doplate :

doplata za 1/1 je 60 eur ( za tri noćenja )

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

- Prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili double decker, audio/video oprema, klima/grejanje) na navedenoj relaciji

- Smeštaj u hotelu Globus 3* ili neki od hotela slicne katagorizacije, u dvokrevetnim i trokrevetnim standardnim sobama (telefon, TV, TWC) u Pragu na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak - švedski sto), I 1 nocenje u hotelu 3* u Bratislavi hotel 3*.

- Uslugu lokalnog vodiča u Pragu

- Troškove organizacije i vođstva puta 

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO :

Fakultativni izleti (minimum za realizaciju izleta je 25 prijavljenih putnika, moguće je realizovati izlete i uz manji broj prijavljenih putnika uz njihovu saglasnost za korekciju cene), ulaznice za razgledanja Praga: razgledanje Hradčana podrazumeva obilazak javnih delova gde nema ulaznica, izlet za Karlove Vary – 25 €, izlet za Drezden 30 €, krstarenje Vltavom 1 sat – 10 € ,dvorac Senbrun imperijal tura 20 €,Dunavski toranj 10€

Putno zdravstveno osiguranje od 6 € po osobi u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom  kursu ProCredit banke na dan uplate.

Individualni troškovi putnika

SMEŠTAJ

HOTELI U PRAGU ***: nalaze u sirem centru grada. Hoteli poseduju dvokrevetne sobe i dvokrevetne sa pomocnim lezajem. Svaka soba ima TWC, telefon i televizor. Usluga u hotelu u Pragu je nocenje sa doruckom, dorucak - švedski sto. Hoteli su kategorizacije 3* ( Globus, Kristal, Amedia Express, Top..).

HOTELI U BRATISLAVI***: nalaze u sirem centru grada. Hoteli poseduju dvokrevetne sobe i dvokrevetne sa pomocnim lezajem. Svaka soba ima TWC, telefon i televizor. Usluga u hotelu  je nocenje sa doruckom, dorucak - švedski sto. Hoteli su kategorizacije 3* ( Junior, Incheba, Astra,..).

 

ROK ZA PRIJAVU: do popune slobodnih mesta

Minimum putnika za realizaciju programa je 60.

NAČIN PLAĆANJA:

Gotovinsko plaćanje : 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.

Preko računa


U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

 Organizator je Turisticka agencija PARTY TRAVEL D.o.o. , Cumiceva 2, Lokal 139, Beograd. Licenca OTP 57/2016 od 09.03.2016.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZATORA PUTOVANJA AGENCIJE PARTY TRAVEL