LETO U PARALIJI 2017- SPECIJALNI TERMINI
OPIS

 

 

Paralija je srce okrugaPieria, na 60km od Soluna, u neposrednoj blizini planine Olimp i na 6 km od grada Katerini. Omiljeno letovalište gostiju iz Srbije, sa lepom, dugom peščanom plažom i nizom sadržaja. Paralia je idealno mesto i za odmor i za zabavu. Jedno od retkih turističkih mesta koje živi preko cele godine, u kome se nalazi veliki broj radnji, marketa, butika, kafića, taverni i diskoteka.

                                                                                                                             LETO U PARALIJI

 

Termin 1 : 19.05-28.05.2017 

Termin 2: 03.10-12.10.2017

Autobusom 9 dana / 7 noćenja

PROGRAM PUTOVANJA:

 1.dan – Polazak iz Beograda, sa parkinga kod OTC "Buvljak" (Blok 42, Novi Beograd) u 23:30 časova. Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju sa usputnim kraćim zadržavanjima radi odmora I granicnih formalnosti.

2. dan – Dolazak u Paraliju oko podneva. Smestaj u Apartmane.  Slobodno vreme za upoznavanje grada I kupanje na prelepoj plazi. Nocenje.

3.dan –  Slobodno vreme za odmor i kupanje na plazi. Nocenje.

4.dan –  Mogucnost fakultativnog odlaska u Solun. Obilazak Soluna: Bela Kula, Via Egnatia, Crkva Svetog Dimitrija. Slobodno vreme za šoping.. Nastavak obilaska: srpsko vojničko groblje na Zejtinliku. Odlazak do trznog centra Cosmos. U dogovoreno vreme povratak u Paraliju. Slobodno vreme za odmor. Noćenje.

5. dan – Slobodno vreme za kupanje I odmor ili odlazak do grada Katerini, privredno I trgovinskog centra olimpske regije. Obilazak grada. Slobodno vreme za kupovinu u ovom prelepom gradu prestonici Olimpske regije. U dogovoreno vreme povratak u Paraliju. Slobodno vreme. U vecernjim satima  fakultativni odlazak na Grcko vece. Noćenje.

6.dan  –  U jutarnjim časovima fakultativni polazak na izlet do Manastira Meteora. Poseta radionici vizantijskih ikona u podnožju Meteora - Zindros (veliki izbor originalnih suvenira i rukom radenih ikona). Obilazak manastira Veliki Meteori. Povratak preko Kalambake. Pauza za ručak. Usputni obilazak Crkve Svete Petke u klancu Tempi. Povratak u večernjim časovima u apartmane. Noćenje.

7.dan .  Slobodno Vreme za kupanje I odmor. Nocenje.

8.dan – U jutarnjim časovima polazak za obilazak Olimpa i mesta Litohoro, obilazak mesta i odlazak do Zevsove kade. Slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Vožnja preko graničnog prelaza Evzoni sa kraćim zadržavanjem u Free Shopu-u. Nastavak vožnje preko Makedonije.

9.dan - Dolazak u Srbiju u jutarnjim satima.

 

CENA ARANZMANA : 85 e

CENA ARANZMANA ZA PUTNIKE SA PARTY KARTICOM I ONLINE REZERVACIJE(UPLATE U CELOSTI) JE: 65 EURA

ONLINE REZERVACIJE

UPLATA SE VRSI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA NA DAN UPLATE

CENOVNIK 2017

POPUSTI ZA DECU:

- dete do 2 godine – gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu, 
- dete od 2 - 7 godina na zajedničkom ležaju plaća iznos od 40 eur i ima svoje mesto u autobusu, 
- deca od 2 - 12 godina u sopstvenom ležaju imaju popust 20 eur na kompletan aranžman (popust se odnosi na sopstveni i autobuski prevoz). 

Doplata za 1/1 – 70% od cene aranžmana. 

Navedeni popusti važe samo u pratnji 2 odrasle (plative) osobe. 

Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja. Ne postoji mogućnost dupliranja popusta.

ARANŽMAN OBUHVATA:

- Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd–Paralija-Beograd, 
- smeštaj na bazi 7  noćenja   u Vili BEACH VIEW i tipu smeštaja, 1/3,1/4
- usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka, 
- troškove organizacije i vođstvo puta.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

-          Međunarodno putno zdravstveno osiguranje 8 e po osobi

-          Doplatu za 1/2 sobu 10 e po osobi.

-          Doplata za Dorucak 4 e po danu i osobi a za Polupansion 10 e po osobi I danu/ hrana se sluzi u restoranu Korally 150 m od vile- na plazi/

-          Fakultative izlete ( Meteori, Katerini, Olimp- Litohoro, Solun ), ukupna cena za sve izlete( paket) je 40 eura  po osobi. (Meteori 20 eura, Katerini 5 eura, Olimp-Litohoro 15 eura, Solun 15 e).

-          Ulaznice za manastir Veliki Meteor -  3 eura  po osobi

-          Grcko Vece - 20 eura po osobi

-          Individualne troskove putnika

Molimo putnike da prilikom rezervacije aranžmana dostave kopiju prve strane pasoša i tačan kontakt telefon.

OPIS SMESTAJA

 

Vila Beach View raspolaže studiima 1/2,  1/3 i 1/4 i apartmanima 1/3, 1/4 i 1/6. Sve jedinice su opremljene sa čajnom kuhinjom sa osnovnim posuđem, grejnim telom sa dve ringle, frižiderom sa friz komorom, komarnicima na balkonskim vratima, sat TV-om, TWC-om, terasom i klima uređajem (plaća se na licu mesta 3€ po danu). Većina smeštajnih jedinica ima direktan pogled na more. Vila poseduje lift, preko puta se nalazi gradski parking. Wi-Fi je na raspolaganju gostima besplatno. Vila se nalazi na 20 metara od mora i na oko 150m od peščane plaže. 

VISE NA SAJTU WWW.KORALIGROUP.GR 

WiFi internet – DA ,Parking – DA-gradski, Peškiri – NE, Klima - DA uz doplatu

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: 

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke Intesa a.d. za efektivu, na dan uplate.
- 40% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska 
- na rate čekovima građana na 3 jednake rate 
- platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA) 
- putem administrativne zabrane

NAPOMENE:

- putnici u smeštajne kapacitete ulaze posle 14:00 prvog dana boravka (po lokalnom vremenu), a iste napuštaju do 09:00 poslednjeg dana boravka (po lokalnom vremenu)
- putnici koji dolaze/odlaze sopstvenim prevozom ne mogu da uđu u smeštajnu jedinicu prvog dana boravka posle 21.00h, a smeštajnu jedinicu ne mogu da napuste pre 07:00 poslednjeg dana boravka
- u slučaju kasnog dolaska ili ranog odlaska putnik je dužan da o tome obavesti predstavnika TA Party Travel ili njihovog zastupnika, najmanje 1 dan unapred
- predstavnik agencije nije u mogućnosti da svakog putnika lično sačeka ispred smeštajne jedinice ali će svakom putniku biti na raspologanju da putem telefona pruži tačne instrukcije kako se stiže do smeštajne jedinice i kako se ista koristi
- peškiri nisu sastavni deo posteljine svake smeštajne jedinice
- korišćenje klima uređaja nije obavezno uključeno u cenu aranžmana
- predstavnik agencije, pratilac puta i vozači autobusa nisu dužni da putnicima nose prtljag do i od smeštajne jedinice
- u slučaju zakrčenja ulica (nemogućnosti prolaska) u mestu u kojem je smeštajna jedinica, autobus će ostaviti putnike najdalje 300m od smeštajne jedinice
- putnici se moraju pridržavati istaknutog kućnog reda u vili i kućnog reda dobijenog u agencija uz vaučer
- u svakoj vili iz ponude TA Party Travel postoji oglasna tabla u okviru koje se nalaze sve neophodne informacije i važna obaveštenja (tel. predstavnika, kućni red sa osnovnim informacijama, termini i mesta info sastanaka / dežurstava, tel. lekara i sl.)
- u slučaju da putnik kupi zdravstveno osiguranje u agenciji dužni su da dostave podatke iz pasoša najkasnije 3 radna dana pre polaska na putovanje, u suprotnom agencija ne odgovara za neizdavanje polise
- na putovanje mogu da idu putnici koji poseduju crveni biometrijski pasoš. O uslovima ulaska u zemlje EU (dokumenta, potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju i sl.) potrebno je informisati se na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi / konzulatu zemlje u koju se putuje ili kroz koju se prolazi
- organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU
- putnici koji nisu državljani Republike Srbije  dužni su da se sami  informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze
- organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled i vreme pojedinih sadržaja u programu, vremena polazaka i sl.) u zavisnosti od objektivnih okolnosti (kašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi, vremenske neprilike i sl.)
- organizator putovanja tokom čitavog trajanja putovanja-aranžmana ne snosi odgovornost za eventualni gubitak, krađu ili nestanak : putnih isprava, dokumenata, novca, vrednih stvari, prtljaga. Putnici se mole da se brižljivo staraju o navedenim stvarima
- maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.
- promena posteljine i čišćenje apartmana je na 5 dana. 
- objekti nisu opremljeni peškirima niti higijenskim sredstvima
- grčki standard za singl krevet je 185-200cm sa 75-90cm, za bračni krevet 185-200cm sa 120-155cm, za pomoćni ležaj 175-180cm sa 65-70cm 
- kuhinje u svim apartmanima su opremljene najosnovnijim posuđem i priborom i pogodne su za pripremanje laganih obroka
- jačina signala interneta, brzina i kvalitet protoka i povezivanja kao i stabilnost mreže zavisi isključivo od provajdera, tehničkih mogućnosti u samom letovalištu i regiji i drugih faktora
- kao i u slučaju hotelskog, fotografije apartmantskog smeštaja predstavljaju jedan ili više tipova soba, a ne nužno sve tipove kojima objekat raspolaže.

Program je rađen na bazi najmanje prijavljenih 55 plativih putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo da otkaže aranžman i o tome obavesti prijavljene putnike najkasnije 5 dana pre objavljenog datuma polaska.     

Agencija zadržava pravo izmene u program putovanja/ redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti i više sile.

Uz ovaj program vaze opsti uslovi organizatora putovanja turisticke agencije PARTY TRAVEL d.o.o. Cumiceva 2 lokal 139,Beograd.   Licenca OTP 57/2016 od  09.03.2016