JESEN U KRAKOVU
OPIS

KRAKOV  

   POLASCI:      16.11-20.11.2017., 25.12-29.12.2017.

(2 NOĆENJA -  AUTOBUSOM)

Krakov možemo nazvati i „grad muzej". Jedan je od najstarijih i najvećih gradova u Poljskoj - administrativni, kulturni, obrazovni, industrijski i turistički centar regije. Nalazi se na obalama reke Visle, a u podnožju grada Vavel na jugu Male Poljske. Krakov je podeljen na 18 opština koje su označene rimskim ciframa U Krakovu se nalazi 28 muzeja sa Narodnim muzejem na čelu, u kome se nalaze brojne kolekcije poljskog i svetskog slikarstva Po legendi ime Krakova potiče od imena kneza Kraka. Verovatno ta reč potiče od Kelta, koji su naseljavali ove krajeve

PROGRAM PUTOVANJA

1 DAN: Polazak autobusa sa parkinga preko puta OTC "BUVLJAK" 20:30h. Voznja do Novog Sada (skup kod Lokomotive) po putnike i nastavak putovanja. Upoznavanje u busu, euforija i dobra muzika... Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke sa kraćim usputnim pauzama radi odmora
i obavljanja carinskih formalnosti.
 2 DAN: Dolazak u Krakov u prepodnevnim časovima. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel u poslepodnevnim časovima. Slobodno popodne za odmor, šetnju i upoznavanje grada. Fakultativni obilasci (brdo Vavel sa kraljevskim dvorcem i katedralom, stari gradski Rinek sa zvonikom – među najvećim u Evropi, Crkva Sv. Marije, Univerzitet Jagielo iz XIV veka, Barbakan, Cvetna vrata, Jevrejska četvrt Kazimjež, ulica Kanonička sa zgradama iz XIV veka...). Noćenje.
3 DANDoručak. Fakultativni prepodnevni obilazak Aušvica, koncetracionog logora iz Drugog svetskog rata koji se od 1979. nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Posle toga, obilazak koncentracionog logora Birkenau gde je sniman film Šindlerova lista. Povratak u hotel.  Slobodno vreme za  individualne aktivnosti. Noćenje.

4 DANDoručak i napuštanje soba. Fakultativni izlet u Rudnik soli, spuštanje stepenicama do dubine od 130 m, obilazak kapela od soli, slanih jezera, koncertnih dvorana... Polazak za Beograd nakon fakultativnog izleta. Noćna vožnja preko Slovačke i Mađarske sa uputnim kraćim zadržavanjima radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

5 DAN: Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

 

CENOVNIK 2017

CENA :  75 eura

CENA ARANZMANA UZ PARTY KARTICU I ONLINE REZERVACIJE ZA PRVIH 20 UPLATA (UPLATE U CELOSTI) JE : 65 E, 

ONLINE REZERVACIJE

(Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate)

ARANŽMAN  OBUHVATA:
- Kompletnu organizaciju i vođenje puta
- Smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom (buffet) u hotelu u (1/2, 1/3 sobe), Ibis Bugget hoteli ili slican.
- Prevoz konfornim turistickim autobusima (A/C, audio i video oprema) na navedenim relacijama

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike (Ausvic 25 eura, Rudnik soli 25 eura)
- Međunarodno zdravstveno osiguranje (700 din)
- Individualne troškove putnika

DOPLATE
*Doplata za jednokrevetnu sobu je 40 eura (za dva noćenja)

NAČIN  PLAĆANJA:

 -Gotovinsko plaćanje:  - Prilikom prijave-rezervacije plaća se 40% aranžmana u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa,a ostatak je 15 dana pre putovanja
-Preko računa uz profakturu izdatu od strane T.A.“PARTY TRAVEL“ BEOGRAD

ROK ZA PRIJAVU – 10.12.2017.  ili do popune slobodnih mesta
Minimum putnika za realizaciju programa je 60.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
ROK ZA OBAVESTAVANJE PUTNIKA O OTKAZU ARANZMANA JE 5 DANA PRE PUTA

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja TA“PARTY TRAVEL“, Ćumićeva 2, lok 139. Licenca OTP 57/2016 od 09.03.2016.