SOLUN/ METEORI USKRS I 1. MAJ 3-NOCENJA
OPIS

SOLUN/PARALIJA SA POSETOM METEORIMA

(Autobusom 6 dana / 3 noćenja)

 Termin –13.04.-18.04.2017  I   28.04-03.05.2017

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan – Polazak iz Beograda, sa parkinga kod OTC(preko puta Buvlje pijace-ugao ul.Juraija Gagarina i Antifasisticke borbe) u  21:00 čas. Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju sa usputnim kraćim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2.dan - Dolazak u Solun u jutarnjim satima. Panoramsko razgledanje Soluna: Bela Kula, Via Egnatia, Crkva Svetog Dimitrija. Slobodno vreme za šoping...Nastavak obilaska srpskog vojničkog groblja na Zejtinliku. U dogovoreno vreme nastavak vožnje do Paralije. Smeštaj u apartmane - vile. Slobodno vreme za odmor. Noćenje.

3. dan –Odlazak do grada Katerini, privrednog i trgovinskog centra olimpske regije. Obilazak grada. Slobodno vreme. U dogovoreno vreme povratak u Paraliju. Slobodno vreme. U večernjim satima fakultativni odlazak na Grčko veče.Noćenje.

4.dan–U jutarnjim časovima fakultativni polazak na izlet do Manastira Meteora. Poseta radionici vizantijskih ikona u podnožju Meteora - Zindros (velikii zbor originalnih suvenira i rukom radjenih ikona). Obilazak manastira Veliki Meteori i Varlaam. Povratak preko Kalambake. Pauza za ručak. Usputni obilazak Crkve Svete Petke u klancu Tempi. Povratak u večernjim časovima u apartmane.Noćenje.

5.dan – U jutarnjim časovima polazak u mesto u podnožju Olimpa -Litohoro, obilazak mesta i odlazak do Zevsove kade. Slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Vožnja preko graničnog prelaza Evzoni sa kraćim zadržavanjem u Free Shopu-u. Nastavak vožnje preko Makedonije.

6.dan - Dolazak u Srbiju u jutarnjim satima.

 

CENA ARANZMANA 85E

                              Cena aranžmana 56 e uz Party karticu i online rezervacije (uplate u celosti) 

                                                                                                             

ONLINE REZERVACIJE

   (plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Inteza na dan uplate)


CENOVNIK 2017

ARANŽMAN  OBUHVATA:

- Smeštaj u apart.–vilama u Paraliji ili Olimpik Beach, u 1/2 TWC ili 1/3 TWC sobama na bazi 3 noćenja.Usluga je samo na bazi nocenja (bez hrane) i ne podrazumeva opremljenu kuhinju sa priborom i posudjem.

- Prevoz autobusom turističke klase (klima,video –audio oprema)

- Obilaske prema programu

- Organizaciju i vodstvo puta

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • Fakultativne izlete( Meteori, Katerini, Litohoro ), ukupna cena za sve izlete (paket) je  35 eura po osobi. (Meteori 25 eura, Katerini 5 eura, Olimp i Litohoro15 eura).
  • Ulaznice za manastire                 - 3 eura po osobi
  • Grcko Veče                             - 20 eura po osobi
  • Putno zdravstveno osiguranje        - 6 eura po osobi

Opis smeštaja: Vile poseduje dvokrevetne i trokrevetne sobe. Sve sobe imaju kuhinju, kupatilo, TV. Možete biti smešteni u vise  vila iste kategorizacije (u zavisnosti od broja prijavljenih putnika) u standardnim 1/2 ili 1/3 TWC sobama. U vilama se ne podrazumeva koriscenje kuhinje kao i posudja i pribora za spremanje hrane. Tacno ime vile putnici ce znati najkasnije 5 dana pred put i bice istaknuto na sajtu agencije.

NAČIN  PLAĆANJA:

-          Cena aranžmana je izražena u eurima, plaćanje se vrši u dinarskoj protiv vrednosti po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate.

 -Akontacija 40% prilikom prijavljivanja, a ostatak do pune cene aranžmana neophodno je uplatiti najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

Doplata za 1/1  iznosi 25 eura po osobi.

Opis smeštaja: Vile poseduju dvokrevetne i trokrevetne sobe. Sve sobe imaju kuhinju, kupatilo,TV. Možete biti smešteni u više vila iste kategorizacije (u zavisnosti od broja prijavljenih putnika) u standardnim 1/2 ili 1/3 TWC sobama. U vilama/apartmanima se ne podrazumeva upotreba posudja.

Program je rađen na bazi najmanje prijavljenih 65  plativih putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo da otkaže aranžman i o tome obavesti prijavljene putnike najkasnije 5 dana pre objavljenog datuma polaska.

Agencijaza država pravo izmene u program putovanja/ redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti i više sile.

Uz ovaj program vaze opsti uslovi organizatora putovanja turisticke agencije PARTY TRAVEL d.o.o

Cenovnik br. 1 od 02.01.2017.