VENECIJA 2-NOCENJA
OPIS

VENECIJA  sa posetom Veroni /Vicenci/Padovi

     4 dana / 2 noćenjeAutobusom

  POLASCI :   14.09.2017., 19.10.2017., 16.11.2017., 22.12.2017.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan  BEOGRAD

Polazak iz Beograda sa parkinga u Bloku 42 (prekoputa ulaza na buvlju pijacu) u 17.00 h i vožnja do Novog Sada/ili transfer do Rumske petlje ukoliko bude bilo manje od 20 putnika/ iz koga je polazak u 18.30 sa parkinga ispred Lokomotive. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti…
2. dan LIDO DI JESOLO – VENECIJA – LIDO DI JESOLO

Dolazak u luku Punta Sabioni u jutarnjim satima. Fakultativna vožnja brodićem do “Kraljice Mediterana” - Venecije. Poseta gradu “krilatog lava” započinje sa mesta čija je lepota toliko neobična i zasenjujuća da se ljudska čula nikada ne mogu dovoljno nadiviti i načuditi – Piazza San Marco. Najpoznatije gradjevine nekadašnje Mletačke republike: Palazzo Ducale, Bazilika San Marco sa replikom čuvenih antičkih konja, Biblioteka Marciana, Campanila sa čijeg vrha se vidi čitava laguna, astronomski sat… Šetnja kroz lavirinte centralnog gradskog jezgra do kanala Grande i najstarijeg mosta Ponte Rialto. Poljubite Gospi “prečiste skute” u baroknoj crkvi Santa Maria della Salute. Kupiti sebi masku, suvenir toliko autentičan za ovaj grad. Slobodno vreme za uživanje.U popodnevnim satima povratak brodićem u luku Punta Sabioni i odlazak do mesta Lido di Jesolo/Noventa di Piave ili Oderzo.. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
3. dan  LIDO DI JESOLO – JEZERO GARDA – VERONA – LIDO DI JESOLO

Doručak. Nakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakulatativnog izleta do jezera Garda, koje je najveće jezero u Italiji. Nalazi se u podnožju Alpa i izuzetno je posećena turistička destinacija. Po dolasku na jezero slobodno vreme za šetnju i relaksaciju. U poslepodnevnim časovima odlazak do Verone – grada Romea i Julije. Po dolasku obilazak grada: amfiteatar “Arena”, Trg Bra, Julijina kuća...Nakon obilaska Verone, slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima povratak u hotel. Noćenje.

4. dan LIDO DI JESOLO – PADOVA  VIĆENCA

Doručak. Slobodan dan za odmor ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do Padove. Obilazak Padove, grada u kome su svoj pečat ostavili umetnici poput Đota i Donatela. Nakon obilaska slobodno vreme. Odlazak do Vićence. Grad Vićenca se od 1994.godine nalazi na UNESCO listi svetske kulturne baštine. Poznat je po umetnosti i arhitekturi. Za lepotu grada najzaslužniji je čuveni arhitekta Andrea Paladio koji je izgradio veliki broj vila i palata kako u samom gradu tako i u njegovoj okolini. Nakon obilaska slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima polazak ka Srbiji. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu.

5. dan BEOGRAD

Dolazak u Srbiju u jutarnjim časovima. (Kraj usluga)

 

                                       CENA ARANZMANA:  85 eura

Za putnike sa Party karticom i online rezervacije (uplate u celosti) cena je: 69 E

                                  (plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Inteza na dan uplate)

                                                       

ONLINE REZERVACIJE

CENOVNIK 2017

ARANŽMAN OBUHVATA:

-         prevoz komfornim turističkim autobusom prema programu putovanja,

-         smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom u hotelu 3*u Lido di Jesolu u 1/2  i 1/ 2 +1 sobama ili okolini Noventi di Piave …

-         razgledanje grada prema programu putovanja (Venecija –panorama grada),

-         usluga predstavnika agencije-vodiča,

-         troškove realizacije programa

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

-          Fakultativne izlete-organizovan odlazak na obilazak Verone i Jezero Garda -25 eura (minimum 30 prijavljenih putnika), Padova i Vicenca – 20 eura. (U slucaju rezervacije oba izleta cena paketa je 40 eura).

-         ulaznice za posete Muzejima,

-         povratnu kartu za brodić u Veneciji-15 eura (placa se na licu mesta),

-         međunarodno zdravstveno osiguranje 5 eura,

-         individualne troškove putnika

DOPLATE:

-         Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 50%  na cenu aranžmana

 

NAČIN PLAĆANJA:

  • Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
  • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA PARTY TRAVEL-a
  • Čekovi građana: mogućnost plaćanja do  3 rate deponovanim čekovima do polaska.

 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

-HOTELI U LIDO DI JESOLO 3* usluga na bazi nocenja sa doruckom HOTEL SAN MARCO, MODERNO..

(Zvanična potvrda hotela u kom ce biti obezbedjen smestaj na bazi navedene usluge, dobija se najranije 2 dana pred polazak. U smestajne objekte se ulazi prvog dana posle  14 h,  a napustaju se poslednjeg dana u 9,00h U pojedinim smestajnim objektima treci i cetvrti lezaj  mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog lezaja zavise od smestajnih objekata, može biti sofa na razvlacenje ili kao klasican krevet.)

OPŠTE NAPOMENE:

Putnik je dužan proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr.gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...) Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće. Organizator putovanja može promeniti ugovorenu cenu ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u cenama hotela,tarifama prevoznika, poremećaja i promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanjaMaloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi


Aranžman je rađen na bazi od minimum 50 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.

Organizator putovanja je Turistička agencija PARTY TRAVEL d.o.o Cumiceva 2, Licenca OTP 57/2016 od 09.03.2016. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

CENOVNIK BR.1 OD 02.05.2017.