VENECIJA USKRS I 1. MAJ. 1 NOCENJE
OPIS

VENECIJA  sa posetom Veroni i Vicenci

                                                       4 dana / 1 noćenjeAutobusom

       POLAZAK, 14.04-17.04.2017  I   30.04.-03.05.2017

PROGRAM PUTOVANJA

 

1. dan POLAZAK

Polazak sa parkinga preko puta OTC *Buvljaka/Blok 42, N.Beograd u večernjim časovima (18 h) i voznja do Novog Sada iz koga je polazak u 19.30h sa parkinga kod Lokomotive.. Noćna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije  sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i granicnih formalnosti.

2. dan LIDO DI JESOLO – VENECIJA - LIDO DI JESOLO

Dolazak do luke Punta Sabione.Vožnja brodom do Venecije i pesacko razgledanje grada: kanal Grande, most uzdaha, most Rialto, Duždeva palata, Trg Sv.Marka, crkva Sv.Marka, šetnja ulicama duž kanala…Slobodno vreme za šetnju i uživanje. Povratak brodicem u luku.i odlazak autobusom u Lido Di Jesolo,Noventa di Piave ili Oderzo. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan LIDO DI JESOLO – VERONA-VICENCA - LIDO DI JESOLO

Dorucak. Posle doručka fakultativni polazak za Veronu i Vićencu. Verona je grad bogate istorije, poznat po rimskoj areni iz prvog veka. Posetićete Julijinu kuću , Trg Bra, Arena, Via Mazzini, piazza Erbe, Trg Sinjori sa spomenikom Dante Aligijeriju.... Polazak za Vićencu. Vićenca je prelep univerzitetski gradic sa 23 građevine Andrea Palladia. Ovaj prelepi grad sa svojim skladnim ulicama i prelepom arhitekturom ce vas oduševiti i jednostavno ostaviti bez daha. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak  u večernjim časovima po putnike koji nisu išli na izlet. Polazak za Srbiju i noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku sa pauzama radi odmora i obavljanja pasoških formalnosti.

4. dan BEOGRAD

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. (Kraj usluge)

 

 

                                         

CENA ARANŽMANA : 65 EURA A  UZ PARTY KARTICU I ONLINE REZERVACIJE CENA JE :49 evra,

(plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Inteza na dan uplate)

 

 

ONLINE REZERVACIJE


 

CENOVNIK 2017

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

-        prevoz komfornim turističkim autobusom prema programu putovanja,

-        smeštaj na bazi 1 noćenja sa doručkom u hotelu 3*u Lido di Jesolu u 1/2  i 1/ 2 +1 sobama ili okolini Noventi di Piave …

-        razgledanje grada prema programu putovanja

-        usluga predstavnika agencije-vodiča,

-        troškove realizacije programa

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

-        Fakultativne izlete-organizovan odlazak na obilazak Verone i Vićence -20 eura (minimum 30 prijavljenih putnika)

-        ulaznice za posete Muzejima

-        povratnu kartu za brodić u Veneciji-15 eura

-        međunarodno zdravstveno osiguranje 4 eura

-        individualne troškove putnika

DOPLATE:

-        Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 50%  na cenu aranžmana

 

NAČIN PLAĆANJA:

  • Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
  • Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina)
  • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA PARTY TRAVEL-a
  • Čekovi građana: mogućnost plaćanja do  3 rate deponovanim čekovima do polaska.

 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

-HOTELI U LIDO DI JESOLO 3* usluga na bazi nocenja sa doruckom

(Zvanična potvrda hotela u kom ce biti obezbedjen smestaj na bazi navedene usluge, dobija se najranije 5 dana pred polazak. U smestajne objekte se ulazi prvog dana posle  14 h,  a napustaju se poslednjeg dana u 9,00h U pojedinim smestajnim objektima treci i cetvrti lezaj  mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog lezaja zavise od smestajnih objekata, može biti sofa na razvlacenje ili kao klasican krevet.)

 

OPŠTE NAPOMENE

Putnik je dužan proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr.gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...) Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće. Organizator putovanja može promeniti ugovorenu cenu ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u cenama hotela,tarifama prevoznika, poremećaja i promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE) Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi


Aranžman je rađen na bazi od minimum 60 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.

Organizator putovanja je Turistička agencija PARTY TRAVEL. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

CENOVNIK BR. 1 OD 02.01.2017