O nama


O nama

Turistička agencija Party Travel

Party travel turistička agnecija je specijalizovana za pripremanje, organizovanje i viđenje turističkih tura mladih i svih onih koji se tako osećaju na ekskluzivne destinacije koje podrazumevaju zagarantovan provod i uživanje u čarima koje takvo putovanje nosi sa sobom. Želja nam je da kroz aranžmane koje nudimo ujedinimo mlade u otkrivanju novih destinacija i omogućavanju da dožive na njima ono najbolje što one nude po krajnje pristupačnim cenama za naš životni standard. Ideja o pokretanju jedne ovakve agencije je nastala posle više od 10 godina rada sa mladima i organizovanja omladinskih putovanja u zemlji i inostranstvu . Kroz organizaciju mnogobrojnih putovanja za mlade iz naše zemlje na destinacijama Italija (Rim, Venecija, Firenca,...),Francuska (Nica, Monako, Pariz, Marsej...),Španija(Barselona, Madrid, Valensija,...),Grčka (Atina,Solun,Zakintos,Krf,Skijatos,...),Holandija (Amsterdam), Turska,Nemačka,AustrijaSlovenija. kao i dovođenju inostranih gostiju na naše prestižne događaje kao što su EXITGUČA, Koncerti svetskih zvezda, Novogodišnji doček u Beogoradu, .... stekli smo dovoljno znanja i iskustva i smelosti da pokrenemo jedan ovakav projekat kao što je PARTY TRAVEL turistička agencija. Naše iskustvo u organizaciji turističkih putovanja kao i u organizaciji specijalnih događaja garantuje vam, da ćete na našim putovanjima doživetni ODLIČAN PROVOD i VRHUNSKU ZABAVU, sa ljudima koji su uvek raspoloženi spremni za nove avanture.

MISIJA
Parti Travel svojim pojavljivanjem na turističkom tržištu želi da postavi nove standarde u putovanju mladih i svih onih koji se tako osećaju i koji su željni dobrog provoda. Želimo da u narednom periodu budemo prvi izbor svih onih koji žele da dožive nešto novo ali i onih koji žele ponovo da dožive putovanje koje će pamtiti celoga života.

VIZIJA
Naša vizija je da u budućnosti oko naše agencije okupimo sve omladinske organizacije i mlade iz zemlje i regiona i da zajedno sa njima realizujemo zajednička putovanja i specijalne događaje u zemlji, regionu ili svetu.

Verujemo da ćemo u svemu što smo zacrtali i USPETI i zato vas POZIVAMO VAS DA I VI BUDETE DEO PARTY TRAVELAtima.
#
#
#